Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Péntek este elszállt a netem, a modem lekapcsolt. A tápegységnek volt egy kis "amperszaga", így bejelentettem hibára.
    15V 1A, fasorban se volt ilyen tápegység, pedig van itthon vagy 20 db.
    Wifi kártya be a gépbe, és mobilnetet megosztottam (Telekom), jobb volt a pingem a játékban semmint a vezetékes net :Y
    Szombaton egy ismerősöm forrasztott nekem egy tápegységet, amivel beindult a modem, de SZOMBAT délután hívott a szerelő, hogy jönne megnézni, mondtam kimértük a tápegységet, elszállt. Hozott egyet, kipróbáltuk, beindult, lett net. :C
    VISZONT!
    Kérdeztem a kollegát, hogy ugyan mondja már meg, hogy mi a helyzet itt az optikával, és egy kissé ledöbbentem, amit mondott.
    Mondja, hogy nem tudja itt mikor lesz optikai net, mert az EON és a város vezetés bekavart, cserélni kellene pár oszlopot, és az önkormányzat is beakasztott, és nem haladnak előre a dolgok.
    :Y
    Mondom, ok, de mégis kb mikor? Erre mondja, hogy lehet csak évek múlva lesz ebből bármi is. Elmondása szerint mi korábbra voltunk tervezve mint Hajdúszoboszló, de az itteni dolgok miatt továbbálltak, mert Szoboszlón együttműködött az Önkormányzat, és pikk pakk ment minden.
    A városban van az önkormányzatnak saját internetes cége, így kb sejtem is mi a cél :W :W Sokkal drágábban adják a lassabb netet, igaz optikán, de messze nem az egész városban, van még szutyok semmirevaló wifis net is tőlük ami kb szarra se jó.
    Rohadjon meg az ilyen városvezetés, akik a saját önös érdekeitket folyton a lakosok elé helyezik... :W

    Azt mondjuk nem tudom mennyire igaz amit mondott, de a rohadt nagy csend ami a múlt nyáron történt optikai gerinc behúzása után van, az nem sok jót sejtet...

    [ Szerkesztve ]

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák