Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    Az elmúlt pár hétben többször jártam úgy, hogy a modem látszólag újraindult, azaz a ledek kialudtak, és újra belogolt, mintha ki/be kapcsoltam volna.
    Tegnap délután 1 körül (Aug. 20!!!!) viszont 10 percen belül 2x is eljátszotta ezt, mondom akkor elég volt, felhívtam a hibabejelentőt, a hölgy azt mondta, hogy náluk az elmúlt 16 napban 1x sem jelzett szakadást a rendszer, mondom az király, de ettől függetlenül nálam szakadt sokszor a net.
    Jó, ettől függetlenül felvették hibára. Jó, gondoltam majd jövő héten jönnek megnézni, hogy mi lehet. Délután 5-kor viszont csöngött a telefon, és a szerelő hívott, hogy ha alkalmas, akkor jönne és megnézi!
    Jött a srác, mint kiderült már volt nálunk korábban, akkor csak a meghalt tápegységet cserélte, most viszont a komplett modemet is.
    Azt mondta, hogy amit elmondtam hibajelenség, az tipikusan a haldokló tápra utal, azaz nem döglött meg, de már nem sokáig bírta volna. Azoknál, akik telefont is használnak (nekem is benne van a csomagban, de fizikailag nem fér el itt most sehol, ezért nincs rádugva) azoknálé hamarabb kijön ez a hiba, mert ott a telefont is el kell látnia!

    Viszont mondott néhány érdekes infót:
    * Ugye korábban is szokszor panaszkodtunk már itt is, hogy minden különösebb jel nélkül szakad a net, erre mondta, hogy tudnak róla, de ez központi (városi) hiba, amit ők (személy szerint) nem tudnak orvosolni, fentről kellene be/át álltani meg kijavítani, de erre nem lát esélyt jelen helyzetben, és valóban a 2x8 sáv közötti váltás az oka. Valószínűleg itt a városban nem jól van konfigurálva ott valami (ezt már csak én gondolom).
    * Kérdeztem, hogy mikor lesz már optika, mondja, hogy már régen optika lenne, ha az önkormányzat nem akasztana be folyamatosan, ez lett volna ez első város itt a környéken, amit átvezetékelnek, de a rohadt szemétláda tetű városvezetés minden létező módon megakadályozza ezt.
    :W
    Hihetetlen szánalmas ami ebben az országban folyik...

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák