Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Scythe_

    aktív tag

    válasz #41635072 #3656 üzenetére

    Én is befejezem ezzel, de nyilván nem állom meg, hogy valótlan dolgokat állíts akár rólam, akár a cégről.

    Az Invitel majdnem 100%-ban Annex-B szabványt használ. Elvétve, még 0,1 % -ban sem használnak Annex-A-t. Ez tény. Remélem megszámoltad, hogy 2000 ügyfél, mert holnap csak azért is kérek erről egy reportot.
    (Amúgy az átvitel technikus meg az EWSD-s nem épp szerelő, hanem mérnök, de mindegy)

    A VB nem csak a pluszhoz jár, hanem minden új ADSL-hez, amint írtam is, ellentétben veled, aki azt állítja, hogy fizetős, és meg kell rendelni.

    Más:
    Valaki kérdezte (lehet nem pont így), hogy miért van az, hogy bár mind Invitel, mind T-com területen annex-b-s szabvány van, mégsem működik pl a t-s modem inviteles területen, és fordítva. Nos azért, mert a két cég eltérő PVC értékeket használ, de ez állítható!

    Azt hiszem mindent tisztáztam.
    Én ide segítő szándékkal jöttem.
    Valaki kérdezte, hogy milyen szabványt használunk, én megmondtam.
    Valaki kérdezte, hogy miért nincs még neki meg a csomagváltás, erre is volt 1 tippem, de ha esetleg az én körzetemben lett volna, még meg is tudtam volna nézni, hogy mi a helyzet.
    Azonban rá kellett, hogy ébredjek, hogy nincs szükség rám, hisz van olyan, aki sokkal nagyobb szakértelemmel és rálátással rendelkezik nálam, ezért a továbbiakban nem látogatom tovább a topic-ot.
    Érdemes elgondolkozni azon, hogy lehetett volna egy belső ember az Invitelnél, aki első kézből tudott volna tájékoztatni a fejleményekről (persze csak nem üzleti titoknak minősülő dolgokról), de nem kellett.
    Ki-ki eldöntheti, hogy megérte-e, és hogy annak hisz-e, aki ezzel foglalkozik sok éve, vagy annak, aki a neten olvasott valamit.

    Tel Elek: Amit te állítasz, mert olvastad, az tény, amit pedig az Invitel mond, az hülyeség?
    Ja és az utolsóra sem válaszoltál...

Új hozzászólás Aktív témák