Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silvestris

    tag

    válasz powerup2 #7463 üzenetére

    Most hogy igy egy kicsit nezelodtem, en is kezdek hajlani arra megoldasra, hogy nem a Time Capsule-t fogom hasznalni routerkent, hanem egy nagyobb teljesitmenyu, jo minosegu antennas routert, ami kepes arra, hogy az egesz hazban elerhetove tegye a jelet.

    Azt hiszem a TC, a 2tb valtozat azoknak eri meg, akik tobb apple termeket hasznalnak, mint en is: nekunk van ertelme annak, hogy ezek kozott az eszkozok kozott maximalis az integracio. Nyilvan, ha valaki alapvetoen windows vagy egyeb kornyezetben dolgozik, akkor ennek kisebb a jelentosege, de ha van egy mac notebookod (nekem pl ketto is van), egy mac desktopod, meg ipad-od, akkor mar elojonnek az integraciobol meg a jol mukodo szinkronizaciobol adodo elonyok, legalabbis a mezei felhasznalo szamara. Egy profinak ez nem annyira tetel, de sokaknak igen.

    Egyebkent annyit elertem mar az Invitelnel, hogy ha akarnam, akkor hoznanak egy bekonfiguralt wifi routert es ratennek nekem az optikai halozat vegere. Nem akarok nekik reklamot csinalni, de van egy Boldizsar nevu halozati media koordinatoruk, es nekem ez a srac sokkal hasznalhatobbnak tunt mint az ugyfelszolgalatos manusok.

    Most eppen azon ugykodik, hogy kideritse, hogy ha megis a TC routerkenti felhasznalasa mellett dontenek, akkor az technikailag megvalosithato-e. En nem vagyok guru, de ha jol ertettem, akkor a MAC cim klonozasa (illetve e lehetoseg hianya) okozza a gondot.

Új hozzászólás Aktív témák