Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    Sziasztok!

    1-2 napja írtam, hogy hugom iphone 5-ösével gondok vannak.
    Szabad tárhely 0Byte volt és nem engedett jóformán semmit csinálni.
    Gyári visszaállítás frissítéssel iTunes-ből megoldotta a problémát, de csak miután az alkalmazás beállításokat töröltem. Addig nem engedte PC-hez csatlakozni (0xE8000067) hibával kilépett.
    Ezúton is meg szeretném köszönni a segítségeteket kleinguru, nikilauda és Ragnar95.

    iCloud lett a befutó végül, csak az kevert meg, hogy a win-es verzió nem akart felmenni user error miatt :B (mail címből kihagytam egy pontot ). :D
    Beállítottam, hogy szinkronizáljon, gondolom a fényképekhez nem nagyon fér hozzá így senki ha szinkronizálja, max a hatóságok, de illetéktelenek nem láthatják... hacsak meg nincs osztva.

    Kérdésem még az lenne, hogy az iCloud-ban látom, hogy a mail és a jegyzetekhez kellene új email címet megadni, ha szinkronizálni szeretném.. bár a mail nem fontos, de a jegyzetek kényelmes lenne.
    PC-re mentette biztonsági mentésből, iCloud-ra is menti, vagy csak a jegyzetek webes hozzáférhetősége miatt kell új mail cím? (gmail-es az apple ID).

    Milyen appokat ajánlotok kezdők számára, ami jobb, vagy ugyanolyan jól műkodik mint többi platformon és ad valami pluszt az iphone felhasználónak?
    Hugom még az iTunes-t sem tette fel a gépre, gondolom az előző kukarobi telóból kiindulva feleslegesnek tartott feltenni ilyen progikat, de ez elég nagy bibi volt ahogy elnézem. :)

    Köszi a válaszokat előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák