Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz r3dsnake #114323 üzenetére

    Erre gondolsz pl ?
    Hát ezek között nem volt használható,működő aztán még hajnalban belebotlottam az imzdl.com -ba ahol tényleg fent van...bár nem tudom google miért nem hozta ki.
    Fél nap után ment is vissza 8.4. Nem használhatatlan, de messze nem az igazi még (sok apró akadozás, ki-ki lépegetés innen-onnan), van olyan app ami lehet, hogy az app készítők hibája, de be sem lehetett lépni, és kiesett a progiból (banki program amivel kezelek egy számlát).

    Jópofa az akkukímélő mód, kíváncsi leszek mennyit hoz hosszabb távú próbán a használati időben, de persze gmail push nem volt ha be volt kapcsolva, ám viber vidáman működött ugyanakkor és azonnal felvillantak az érkező üzenetek annak ellenére, hogy azt gondoltam annak sem kellett volna.

    Kicsit még módosítani kell azt a részt is amikor dupla home-ra előjönnek az appok és lehet váltani, kilőni ( konkrétan a kilövés nem volt olyan kézreálló, mert elég keskeny sávban működött ha gyorsan akartam volna kezelni), meg ha már ilyen szépre sikerült (lollipop utánérzés megvan azért csak oldalra nem fel-le), akkor lehetne egy kill all is (pl. főképernyő lehúzásával ahogy asszem jailbreak után már tavaly is ment 8-ason).

    Nekem nincs benne semmi áttörés, ahhoz kellene a force touch és az ahhoz kapcsolódó funkciók ami majd 6S-ben lesz, Air2 -re fel sem raktam, pedig ott meg az osztott képernyős mód is érdekel, de amíg ilyen állapotban van nem használom...legalább 2 béta szerintem lesz még a véglegesig, mert van mit javítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák