Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz ATM_automata #136126 üzenetére

    fotokban azert van droidon is igen jo erdmenyeket produkalo keszulek, es nem csak a legfelsobb kategoriaban, de videozasban pl. szerintem veri mindegyik sorozat a hasonlo arkategoriat, a 6-ostol meg a 60fps-es FHD minden mast is. 4K nekem tok folosleges barmelyik telefonon amig az sem lesz 60fps.
    Zene nem ugy megy mint droidon, hogy csak radobod, hanem itunes-al szinkronizalsz, vagy hasznalod az apple music-ot, spotify-t, es akkor nincs semmi macera.
    16 giga akkor tud keves lenni nekem ha kulfoldon vagy sok kep / video keszul, es nem tudsz wifin felhobe szinkronizalni, vagy ha eleg is a hely nagyjabol akkor sem tudsz mondjuk egy videot megvagni es felnyomni youtube-ra haveroknak megosztani...stb.
    Emellett ha tobb a hely nem kell nagyon figyelni mennyi offline zene van a telon, mennyi offline terkep...es sok minden egyebre sem, bar a 64giga helyett sok embernek a 32tokeletsn eleg lenne, de az ugye 5S-en erheto csak el, viszont idotallosag szempontjabol SE annal sokkal jobb vetel, vagy persze a 6S amiknel viszont vagy 16 vagy 64 (128-at most hagyjuk a 6-osoknal) es kozotte nem tudsz valasztani.
    Hosszutavra, es mindent figyelembe veve szerintem 6S 64Gb a legjobb mindegyik kozul...persze az ara is magasabb mint egy SE-nek, de abbol is a 64-s mar nem sokkal olcsobb, es ha hasznaltat nezegetsz (5S 60ezres arabol gondolom) akkor meg inkabb 6S 180ezerert mint ugyanannyiert SE :)
    Node ha 100 fole nem akarsz menni, akkor 16Gb-os 5S tenyleg max 60 korul, vagy ha kifogsz egy jo 6-ost 100alatt is megcsipheto szerencsevel..az is 16Gb persze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák