Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz w333 #136669 üzenetére

    igen, csak az arak kicsit kulonbozoek ;)
    Igaz az 5X muanyag es max kozepes szintu erzesre a fogasa, semmi premium hatas, de az ujjlenyomat olvaso is olyan gyors mint a I 6S szeriaban...meg sok minden ami jo benne, es persze olyan is akad szep szammal ami nem teszi hibatlanhoz kozel allova, de azert osszessegeben jol hasznalhatora sikeredett, a kameraja pedig egyreszt a jo szenzor, masreszt a hdr+ funkcio igen jo algoritmusa miatt kiemelkedo, ami akar 150-200 MB adatot rogzit es dolgoz fel egy kep rogzitesekor. Anelkul csak kozepes lenne maga a kamera.
    A nagy szamitasigeny magaval vonzza persze, hogy 3-4 hdr+ foto utan akar varni is kell par masodpercet, es bizony intenziven hasznalva, 4K videot is rogzitve, majd ujra fenykepezve meg ide-oda 4-5 perc alatt fel lehet annyira futeni (erzetre nem tul forro, csak meleg), hogy ki tud akadni a rendszer es akkor varni kell fel percnel is tobbet mig ujra hasznalhato, de altalanos esetekben es nem tul erosen forszirozott hasznalattal nincs vele semmi gond. Igazabol kicsit sirok ha azt latom a flagship iphone-t egy kozepkategorias (arban meg alacsonyabb szintu) telefon fenykep keszitesben lenyomja. :O Kell a jo rendszer, meg az sem art, hogy jo a fogasa a telonak, de a kamera is igen fontos nalam, es ha nem lenne ennyivel jobb a video stabilitasa iphone-nak (amit azert ritkabban hasznalok mint a sima fenykepezest) akkor nem tudna eltantoritani 5X-tol a tobbi altalanos droid problema ami jelen van, mert lehet vele egyutt elni es sokat fejlodott, Andrid N pedig hamarosan kopogtat az osszes frisebb nexus tulajnal es tovabbi fejlodes varhato elozetes betak (sot meg csak alphak ! ) alapjan

    A lenyeg, hogy nagyot kell guritania szeptemberben applenek az I7-tel, mert en bizony most hezitaltam jo ideig. Legyen mindenben jobb mint egy kb 80ezer forintos telefon (igaz ez egyedi mert ilyen aron mas nem tud hasonlot produkalni), es kameraban meginkabb, mert anelkul elcsabulhatok osszel-telen akar az uj nexusok iranyaba is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák