Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    válasz TBMC #149732 üzenetére

    "az APR NEM!!!!
    3 hónapot adnak, járjatok már utána basszus."

    Nem kell feketével kiemelni mennyire hülyék itt az emberek, és te tudod jól, téged az a baj, és még sokan másokat félrevezetnek pár helyen...

    A lényeg:

    Ha hivatalos viszonteladótól vetted a készüléket azaz iStyle, iCenter, Edigital, Auchan, MM, Telekom, Telenor, Voda akkor Apple szervizbe közvetlenül leadva is újra kell indulni a garanciának hivatalosan. Ha iStyle-nál adod le újra is indítják általában szó nélkűl, iCenter illetve Almáriumban már harcolni kell érte sokszor mert "elfelejtik" ezt megtenni...A lényeg a lényeg APR-ben is újra kellene indulnia.

    Szóval ez nem valótlan állítás, hanem a gyakorlat az hogy sokszor nem adják meg amit meg kellene az említett helyeken, említett hivatalos forrásól származó készülékeknél.

    Olyan készülékek ami nem hivatalos forrásból származik (pl külföldről hozattad, vagy gsm-ben vetted..stb), azokra is 1 év garancia van, ha pl fél évesen adod le, és cserélik, akkor folytatódik az eredeti garancia idő, ha pedig 3 hónapnál már kevesebb van rá, akkor csere után kapsz rá 3 hónapot onnantól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák