Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz lugosi #151095 üzenetére

    ad1.)
    Ha értelmezni nem tudó emberek (gyerekek?) járnak ide, akkor engedtessék már meg, hogy kiemeljem azt, amiről akarok beszélni, és mivel csak elsiklanak a kijelentéseim mellett, akkor kénytelen vagyok valamivel felhívni a figyelmet arra, hogy NEM ÉRTELMEZIK a szavakat.(pl. akadozósabb, darabosabb rendszerről írtam, arra jött a válasz, hogy dehát gyorsabb...egyszerűen nem értik egyesek miről beszélek!)

    ad2.)
    Össze vissza magyarázod a bizonyítványt...egyszerűen azt a látszatot akarod kelteni, hogy a hiba nálam van, mert nem értek hozzá.
    Most komolyan feltetted azt a kérdést, hogy hogyan is működhetne az iCloud felhő szolgáltatásból a google levelező rendszere a gmail?
    Holott én azt írtam, hogy iCloudon keresztül jól működik a PUSH SZINKRON.
    És akkor nekem vannak zavaros gondolataim?

    Az egész iCloud dolog milyen aspektusból jött fel?
    Abból, hogy belém akarták beszélni, hogy a gmail nem lehet push IOS alatt, majd jött, kis kiigazításom után, hogy iCloud-on keresztül talán mégis, de különben is az sem működik tökéletesen.(Ezt te magad is megerősítetted.)
    Ezzel kapcsolatban is leírtam, hogy DE hibátlanul működik korábbi IOS alatt.
    Ehhez tartozik az is, ami szintén ellentétes az állításoddal, hogy a gmail igen is push-ként szolgáltat, de ezt a gyári IOS mail szolgáltatás nem kívánja "befogadni"... kvázi ismét az apple kényszerít arra rá felhasználókat, hogy vagy térjen át fetch-re, vagy keresse a "kiskapukat", ami vagy külső app (gmail), vagy pedig az icloud-on keresztüli átirányítása lehet.

    Most megint leírod, hogy az iCloud egy felhő szolgáltatás...szerinted ezt nem tudom?
    De azt te is tudod (remélem), hogy attól még, hogy egy felhő szolgáltatás, attól még az IOS része is egyben, sőt egy sokkal koplexebb dolog, mint egy egyszerű általános értelemben vett felhő.
    Csak megsúgom, van pl. mail része is, ami @icloud.com végződésű...
    Ilyen értelemben a gmail is egy felhő szolgáltatás, mi más is lenne?

    Szóval lépj te is tovább, és emészd meg, hogy sajnos az IOS 10.1.1 igen is sok hibát hordoz magában!

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák