Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Sziasztok, az utóbbi néhány napban komoly gondjaim vannak az i6-osommal, és egyelőre nem leltem rá megoldást. Valami alkalmazás (gyanúm és a battery infó alapján az AppStore) embertelen mértékben pörgeti a procit, konkrétan folyamatosan forró a telefon és nagyjából 1 perc képernyőidő = 1% akkucsökkenés mértékben merül, nagyjából ilyen működési időket produkálva.

    Az egyetlen dolog, amit eddig találtam az az, ha low power módba kapcsolom a készüléket, ilyenkor megszűnik ez az esztelen melegedés, de ez nyilván csak ideiglenes megoldás. Egy ideje már túrom a netet, meg itt a topikban is próbáltam különféle kulcsszavakkal keresgélni, de igazán nem találtam semmit. Az Apple fórumjai tele vannak hasonló jelenségekkel, de "egy-és-igaz" megoldást ott sem leltem.

    Újraindítást kipróbáltam. Appok automatikus frissítése nincs bekapcsolva. AppStore-ból ki- majd visszajelentkeztem. Írják még a telefon teljes legyalulását majd újratelepítését, ezt még eddig nem próbáltam, mert sokak szerint ez sem működik, feleslegesen meg egyelőre nem tököltem vele.

    iPhone 6 64GB 10.1.1-gyel, a hiba nem a legutolsó verzióra történő frissítéskor jelentkezett, csupán 2 napja tapasztalom. Nem tudom új alkalmazás telepítéséhez sem kötni a dolgot. Igazából próbáltam minden lehetőséget végigzongorázni, de semmi olyan konkrét dolog nem jut eszembe, ami ezt okozhatta, tulajdonképpen ceteris paribus egyik napról a másikra meghülyült a készülék.

    Valaki találkozott már ilyen vagy ehhez nagyon hasonló jelenséggel? Ha igen, sikerült valahogy megoldania?
    Köszi.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák