Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz sprX #161645 üzenetére

    Midnenkeppen.

    Most mar jo az ara, kovetkezo 2 evre (vagy inkabb 3-ra) biztos eleg ha nem akarod lecserelni. I6 mar elegge kiszolgalta az idejet, ios11-el valoszinuleg lustabb lesz meg a 6S-nel is a pluszos verzio kivaltkeppen.
    7-esbol ha megteheted a 3giga ram miatt a plus-ot valaszd (szerintem az idotallobb lehet mint a sima 7-es 2gigaja...a felbontas kulonbseg es az ebbol fakado tobblet eroforras /ram igeny ellenere is), meg ha a meretet es jo uzemidejet is megszoktad mar a plusnak akkor arrol sima I7-re valtani lehet fura lenne, pedig teljesitmenyben az ugyanolyan kiraly mint a plus.
    Ha kameraban esetleg ertekeled a 2X-es optikai zoomot, akkor is a plus a nyero, ha viszont zsebben jobban elfero es egy kezzel konnyebben kezelheto kellene, akkor sima 7-es johet be jobban a gynegebb uzemido ellenere is.
    Touch id (eloszor fura talan) jobb, hogy nem fizikai gomb, por/vizallosag sem art ha mar van, 3D touch is tetszhet, kijelzo is fejlodott lathatoan szinekben / kontrasztban..szoval ajanlott 6-osrol 7-esre valtani.

Új hozzászólás Aktív témák