Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolom89

    senior tag

    Megpróbálkozom újra hátha valaki tud segíteni..

    Beta11-ről vissza akartam állni ios 10.3.2-re. Le is töltöttem. Fejlesztői profilt töröltem.
    Telefont beraktam DFU módba, betallóztam és visszaállítsra mentem.
    A telefonon el is indul a vissztaállítás iTunes "visszaállítás ellenőrzése" folyamatnál tart ott ugrik a telefon kijelzőjén egy nagyon a csík, ujraindul.. itunes is írja h ujraindul a telefon 10másodperc múlva ne húzzam ki.. újraindítás után DFU modba van megint az iTunes meg írja hogy nem sikerült..

    Bármit csinálhatok, frissités, visszaállítás sem sem segít ugyan ez van. Többször is letöltöttem a 10.3.2 szoftvert hátha avval van a gond..de nyilván nem.

    Beta11-et visszta tudom rakni.. ott amikor ujra indul nem is DFU modba jön vissza hanem úgyan úgy alma logó és folytatodik a telepités majd mikor végez szépen állíthatom be ujra a telefont, rajta a beta 11.

    Telefon keresés kikapcsolva.. próbáltam úgy is h teljesen letöröl minden, be sem jelentkezek, egy gyári visszaállításos ios 11-et rakok visszta Recovery modból vagy DFU módból de semmi sem sikerült eddig.

    Ahogy észreveszem amikor valami ellenőrzést végezi az iTuns telepítés után akkor az nem tetszik neki és újraindul DFU modba és írja azt ki amit a képen látszik

    “LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

Új hozzászólás Aktív témák