Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Ragnar95 #165443 üzenetére

    Igen, ez a másik, ezt is olvastam. Akkuban nincsenek igazán ott, és egy vezeték nélküli eszköznél azért ez eléggé fontos.

    Ez már másodlagos dolog, de elolvastam az egyiknek, talán a savfy-nak a beüzemelését. Nyomjam az egyik gombot x ideig, aztán mind a kettőn a gombot x ideig. Aztán várjak míg így, majd utána úgy villog. Utána kapcsoljam ki, majd kapcsoljam be mind a kettőt, és akkor nyomjak meg mind a kettőn gombot, és akkor próbáljam meg párosítani a telefonnal. Komoly, nem poén.
    Namost ehhez képest az airpodsot kiveszem a tatyókájából, prüccög egy kicsit, és megkérdezi, hogy akkor ezt most én akarom-e használni? Nálam már itt eldől a kérdés, akar a fene ilyen morzenyomogatásokkal szenvedni.

    Ez egy tipikus apple cucc. Lehet, hogy a többiek 150%-ot tudnak (pl hangminőség), de mire abból a 150%-ból kihozod a felét, elmegy a kedved az egésztől. Az apple megoldása lehet, hogy ehhez képest csak 100%-ot tud, de azt a dobozból kivéve barkácsolás nélkül kihozod belőle. Nekem ez az utóbbi jobban bejön.

Új hozzászólás Aktív témák