Hirdetés

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • col

    addikt

    válasz 30z.Samu #170130 üzenetére

    Csatlakozom.
    Ahogy a 7 plus topicban is írtam...
    Mindkét telefonomon (6 plus 16 és 7 plus 128) egy hete megy a 11-es verzió. Kb 3 nap után az aksi idők is "beálltak", jelenleg kb 2 napos üzemidővel bírnak, ami már ugyanazt az üzemidőt hozza, amit a 10-es verziónál is tudott a rendszer. (Azért írom így, mert a használati szokásaim egyformák a 2 időszakban és op rendszer verziónál és így jobban lehet viszonyítani, hiszen a szokásaim szerinti használathoz viszonyítom.)
    Semmi olyan lényeges és érdemi gondot, problémát nem tapasztalok, ami azt jelentené, hogy nem lehet megbízhatóan használni az új ios verziót.
    Bizonyára vannak problémás készülékek, talán típusok is, de nálam minden rendben van. OTA frissítés volt, és utána HR. Folyamatosan frissülgetnek az egyéb programok is, tehát egyre inkább mindegyik ios 11 kompatibilis lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)

Új hozzászólás Aktív témák