Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djstavross

    tag

    Sziasztok!

    Az a fajta ember vagyok, hogy ha valami jó/jól működik azt nem szereti elengedni!

    Sajnos a véleményem az iOS 11-ről továbbra is a NULLA! Elnézést ha valakinek ezzel az érzékeny lelkivilágába beletiportam.

    Tegnap akaratom ellenére letöltötte a telefon a 11.0.1-et. Gondoltam ha már így lett adok egy próbát neki. Felment. Látszólag amin változtattak azok a karakterek, a betűk ormótlanságának csiszolása. Illetve zárolt képernyőnél (látszólag) megszűnt a kamera bug. Ugyanis mivel az időjárás widget továbbra is agyhalott volt reseteltem a telefont, hátha. Miután ez megtörtént a kamera bug ismét előjött! :C :W Továbbá a CC-ben a zenelejátszó is kezdetben halott volt.

    Mindez kb. 30 perc alatt kiderült. Esélyt sem adtam az akku üzemidő változásának kiderítésére, mert ezek után nem is érdekelt. Ment vissza a 10.3.3. Vagyis ment volna, de első körben valamiért megállt az egész. Végül sikerült probléma mentesen visszatenni, de elegem van ebből a tesztelgetésből.

    Olvasgatom a teszteket, a cikkeket, de egyelőre úgy látom csak papíron változnak a dolgok. Ez az én véleményem, várom a lelkes kövezőktől az ellenvéleményt! :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák