Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz nederlanden #176417 üzenetére

    Tavaszra is lehet mar 300 az X, de hasznaltan tuti lesz mar akkor annyiert nem kell nyarig varni. Persze ez a 64GB-os verziora igaz nem a 256-osra amit te vennel.
    Ha korabban nem erdekelt mennyiert hoztak, akkor azert 6S-ert nem fizettel kozel annyit mint amennyibe most az X kerul 64GB memoriaval ?
    Eddig valoban mindig kulfoldon volt hetekkel korabban elerheto, de iden az X-el ez felborult. Itthon konnyebben lehetett hozzajutni mint legtobb helyen a vilagban, es mar elso napon is volt boven ezert ezt mar csak probabol is siman vehettel volna ;)

    (#176419) B-L-A-C-K:
    Na azert tul optimista sem lennek.
    Amcsis eloleget ker, meg vannak vadhajtasok lehuzasra meno eladoktol ultra alacsony arakkal, de lathato, hogy gsm boltok sem mennek 370ezer ala meg, es ahogy lemegy a panik es kiszorjak nepperek a felhalmozodott keszleteiket akar olcsobban is utana megint az lesz mint szokott, hogy gsm bolti arnal nem lehet olcsobban kapni apron sem.
    Ossze vannak zavarodva az arak, de egy ideig nem lesz sok 300ezres telo hasznaltan sem amivel tuti minden rendben... ami lesz arra meg lecsapnak a nepperek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák