Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Treff

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy jelenséggel kapcsolatban kérnék segítséget/tanácsot:

    1 hete este néhány óra alatt valamit mahinált a 6S telóm, mert leesett az akksi értéke vagy 20%-kal nyugalmi állapotban kb 3 óra alatt és közben eltűnt 400 Mb tárhely. Feloldáskor megjelent - ami nagy ritkán szokott -, hogy frissítsek a legutóbbi iosre. (Készülékem 6s, 16gb és IOS 9.3.1 😊)
    A Tárhely kezelése menüpontban nem lett új sor/alkalmazás vagy letöltött frissítés, és nem lett egyik meglévő app sem "kövérebb", tehát nincs nyoma, hogy mi nyúlta le a helyet. Volt már restart, kikapacs, de a helyzet változatlan.
    Hova lopja el a rendszer a helyet vagy mi foglalja le?

    I.
    Lehet olyat csinálni esetleg, hogy a teljes telót fullosan lementeni asztali gépre, gyalulás, aztán az asztaliról meg vissza pakolni?
    Természetesen a 9-és rendszert meg akarom tartani.

    II.
    Kaptam egy olyan tanácsot, hogy csináljak egy iCloud mentést, összes tartalom és beállítás törlésével a telefon nullázása az összes tartalom és beállítás törlése opcióval, majd az aktiválásnál visszatöltése a lementett iCloud mentésnek képestől-beállításoktól-mindenestől. Így minden szemetet, ami nem kellett oda, kikerül. (Szabad helyem 500mb maradt, így a teljes mentes 8-9gb lenne.) Nekem fontos, hogy maradjon a 9, mert gyors, tökéletes és elég számomra.
    Egy ilyen módszer esetén megmarad a meglévő 9-és IOS, vagy a legújabbat pakolja fel visszaköltözésnél?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák