Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #179095 üzenetére

    'a lényeg az nem tesz neki jót ha csontra lemeríted, de ezt ugye nem is tudod megcsinálni, mert ha 1%-ot ír ki, és kikapcsol, még valójában több van benne.'

    Azért ekkora hülyeséget ne irjunk már. Totál összekavarjátok a felhasználókat. Hol érdekli a felhasználot, hogy az akksiban van szufla még, ha a telefont már bekapcsolni sem tudja, mert az elektronika nem engedi jobban meriteni az aksit?? Elárulom, sehol. A usert az érdekli, hogy be tudja-e kapcsolni vagy nem. És ahol még éppen müködik / már kikapcsol, az a nulla % a user szemszögéböl. E pont és a 100% töltöttséget mutato pont közötti töltöttségi értékekröl van csak értelme beszélni. Ezek között a 20%-os határ alá nem ajánlott menni (annak aki babusgatni akar), mert az már kihat a hosszutávu kapacitásra.

    Vagy egyszerübben fogalmazva: és ha az elektronika kikapcsol, akkor mit kezdesz azzal a szuflával ami még ott van?? A képernyön látható 0 %-ról van szó mindig, mert a user max idáig tudja meriteni. Ezt értik a userek a csontra meritésen, ha figyelsz picit.

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák