Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz megema #185590 üzenetére

    Nem tapasztalok késleltetést, bár nem hasonlítotottam össze kábellel használva ugyanezt a fejhallgatót, de más vezetékes fejhallgatóhoz képest nem érzékeltem késleltetést. Szavatosságról nem tudok nyilatkozni biztosan, mert én Amazonról vettem, de elméletben hivatalos magyarországi beszerzés esetén kéne hogy járjon szavatosság az EU-s jogszabályok miatt.

    Ha szereted a basszust, illetve régebbi Beatseket próbáltál és azok hangja bejött, akkor szerintem a Studio 3-ban sem fogsz csalódni, hozza a megszokott színvonalat.

    Bose QC35 II-t csak boltban próbáltam nem saját zenével, így arról nem tudok érdemben nyilatkozni, hiszen az az 5-10 perc kipróbálás nem annyira mérvadó. PXC 550-et próbálgattam viszonylag többször, zajszűrése elég jó, illetve nekem a hangminőséggel sem volt bajom. Sonyról csak ismerős nyilatkozta, illetve tesztek írták hogy jelenleg annak a legjobb a zajszűrése, késleltetésről én nem hallottam ismerőstől, de lehet hogy csak ő fogott ki szerencsés darabot.

    Számolj majd be róla hogy döntöttél, mert ősszel tervezek én is zajszűrős modellre váltani iPhone és MacBook mellé, úgyhogy szívesen hallgatnám majd meg a tapasztalataid :R

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák