Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    boldog android tulajdonosként át kell térnem iPhone X-re, amivel több negatívum is jár (a dual sim, a megvásárolt appok és a több tucat usb-c kiegészítőm kukája többek között). pár kérdésben szeretnék segítséget kérni induláskor.

    csak és kizárólag Anker kábeleket használok a gyári mellett. az első kérdésem az volna, hogy Apple gyári microusb - lightning adaptert itthon hol tudok/érdemes beszerezni? esetleg ajánlott 3rd party típus létezik? a töltőkábeleket nem szívesen kukáznám.

    másodikként a gyári 5W töltő 1A kimenetének tényét olvastam és ezt szeretném kigurulni. egyéb, nagyobb teljesítményű töltővel, legyen az másik készülék gyárija, vagy egyéb márka, Anker, Belkin, rendben fog viselkedni a készülék, fel tudja venni a 2A+ töltés, igaz? nagyon hülyének érzem a kérdést, mert ez csak fizika, de még él bennem, hogy anno az iPhone töltésnél csak a gyári kábel volt a nyerő például.

    iOS alatt lehet teljes értékű életet élni Google fiókkal - iCloud és Apple ID nélkül? gondolom ez egy határozott nem. Google felhő használata prioritásként jól megoldott a rendszeren?

    köszönöm előre is a válaszokat :R

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák