Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Bond 007

    őstag

    válasz hariboh #189833 üzenetére

    Itt most helyből kb 2-3 évig még kapod a supportot egy olyan telefonra ami már közel 2 éve jelent meg. Ha most veszel pl egy új Nokiát, arra is csak max 2 évet kapsz. Pedig az android one. (elég nagy szégyen) Pont emiatt is rendeltem meg a 8+t a keynote után. Teszem hozzá eddig csak winmobile (Touch Diamond2) és androidos (Nexus 6p, Samsung Galaxy S3) készülékeim voltak. ( meg a régi Sony Ericssonok, és Nokiák) Nekem androidon se volt igényem a berhelésre, és azzal sincs különösebb bajom ha nincs szemetelve a gyártó által, hanem inkább a sw support nevetséges rövidsége még a pixeleken is.

    Másrészről még egy i7 is nagyon szépen, fluidan működik a mai napig (páromnak van megjelenés óta) míg nagyon sok androidos készülék belassul és elkezd hülyeségeket csinálni már fél év után is. (mindenkitől ezt hallom ismerős körben, és akik iphone-ra mentek, minden ilyen jellegű gondjuk megoldódott) Nyilván vanilla androiddal ilyen nem annyira jellemző.
    Szóval valahogy az iphone-ok jobban összeállnak. Jók a droidos telók is, de valamit mindenki elcsesz rajta. Vagy a hw tökéletes, és a sw hulladék, vagy fordítva, vagy nem kap updatet, vagy béna a kamera, vagy silány az anyagminőség, vagy nincs normális szervíz háttér ahol foglalkoznak veled és kamu okokra hivatkozva elhajtanak (true story google telóknál) stb. Nem nagyon van ami mindenben hozza a normálisan elvárhatót. (ár értékben) Én pont emiatt váltottam. Viszont esetedben pont a oneplus ami nagyon kevés kompromisszummal jár, mert a hardver általában jó, és példás az oxygen os supportja is. Én is a Nokia 8 Sirocco, Iphone 8+, Oneplus6 között őrlődtem hetekig (Huawei/Samsung soha többet) . Végül azért vettem iphone-t mert abban nagyon kevés ember csalódott akiknek adok a szavára, (jó itt is megesik hogy valaki hegyhuzamban 2 selejtest is kifogott, de legalább cserélték) és akik csalódtak azok nagyrészének is szimplán az ios nem jött be. (2012 óta van ipadem, szeretem az ios-t is)
    Nálam a telefonok akkor cserélődnek ha már véres a torkuk. Ha elmegy 4 évig, akkor addig használom.
    Na hát én ezért. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák