Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    Sziasztok!
    Tegnap este, 19:45-kor a 8+-om belekezdett a 12-re frissítésbe. Majd durván egy óra múlva kiírta, hogy ha szükséges, akkor töröl néhány alkalmazást, amit a legvégén majd visszaállít. Újabb egy óra elteltével kiírta, hogy nem elég a tárhely a frissítéshez, és töröljek pár alkalmazást. Oké, ezt tettem, de nem teljesen töröltem, hanem azt az opciót választottam, hogy majd mindent vissza lehet állítani. (amúgy ezek valóban sosem használt alkalmazások voltak). (amúgy azért volt csak kb 5 GB hely a telómon, mert sok Tidal zene van rajta offline, ráadásul Hifi minőségben)
    Nos, itt láttam olyat, hogy valakinek a frissítés után több üres hely lett a telefonján, olyat is láttam, hogy valaki azt írta, hogy maga a frissítő csomag nem több, mint 800 mega. Ezek után nem értem, hogy miért nem volt elég neki az 5 GB üres hely. De nem ez a fő problémám.
    Hanem pl. az, hogy a telefon saját maga törölte a gyári (tehát nem általam telepített) zenelejátszót, az összes zenével együtt. Illetve még pár alkalmazást, amiről nem is tudom, mik lehettek (tehát ezekért nem kár). De ezeket úgy törölte, hogy a végén nem állított vissza semmit. (leginkább ebből a zenelejátszó fájt, illetve a több albumnyi zene). Ráadásul a frissítés befejezése után semmivel sem lett több helyem, annak ellenére, hogy legalább 4 GB-nyi alkalmazás és zene törölve lett a telefonomról. Maradt a kb 5 GB-nyi üres hely, holott egy csomó minden elveszett a telefonról (még a gyári zenelejátszó is, a zenékkel együtt). A zenelejátszót visszaraktam az Applestore-ból, de a zenék? És miért kellett ehhez az egészhez neki az összesen kb 9 GB hely?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák