Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    Sziasztok

    üvegfóliával kapcsolatos lenne a kérdésem, próbáltam rákeresni a topicban de nem találtam hasonló kérdést/választ (bár nem mentem vissza évekre).

    Szóval Iphone 8 asom van kb 4 hónapja. Ez az első Iphonom és először használtam üvegfóliát (+sima átlátszó szilikon tok, az előzőkön csak sima fólia volt szilikon tokkal.

    egy ilyen teljes felületes [link] fólia van a telefonon.

    Az az idegesítő hogy már 2x leejtettem és betörött a fólia mindig valamelyik sarkán (mindig cseréltem). És ma megint leejtettem (pedig nem vagyok lyukas kezű,), és megint az egyik sarkán betörött megrepedt. Tehát 3x kellene cserélnem.

    Előző telefonjaimat feltételezem hasonló rendszerességgel "ejtettem le" de soha semmi bajuk nem volt. ( lehet az akkori szerencsém most fordult balszerencsébe?)

    Kérdés, még se jó a ez a teljes felületes üvegfólia? Vagy ez a dolga hogy minden kis "lo@aszjoska" esésénél berepedjen/letörjön magyarul: átvegye elvezesse a fellépő erőket így óvva a készülékházat/képernyőt? mindig azon gondolkodom ha nem lett volna rajt üvegfólia mi történt volna?

    ez így elég gazdaságtalan ... vagy csak rossz fóliát használok?

    van ez ügyben tapasztalat/ajánlás?

    megjegyzés a felhasználói élmény az üvegfóliával erezhetően jobb (jobban "siklik" az ujj)

    köszönöm

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák