Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Ti melyik telefont választanátok a kettő közül?

    1. iPhone SE 32GB RoseGold - vadi új (asszony telefonja meghalt, kapott egy újat majd 1 hónap után mert biztosított volt, de addigra vett egy 7Plus-t magának és nem akart visszaköltözni)
    2. iPhone 7 128GB Silver - erősen használt, 90%os akksi, karcos mindenhol (jóbarátom elejtette/dobta és darabokra törte a kijelzőt, meg lehorzsolta a sarkakat/éleket, majd valami szakbarbárnál "okosba" kicserélte a kijelzőt, aki úgy rakta bele az újat, hogy szellemképes az egyik sarka - nem durva csak ha keresed - illetve ha lenyomod a kijelző szélét akkor látszik, hogy liftezik fel-le az egész, tulaj feladta és vett egy S9+-t helyette)
    3. Samsung S8 ami szintén kókányolt kijelzőcserés, de szintén ingyen, és használták vagy 2 hónapot, de kicsit tartok a droidtól - S4 nem hagyott bennem szép emlékeket

    Eddig voltam olyan szerencsés, hogy céges telefont használhattam, de meló váltás miatt vissza kellett adjam (7>7Plus>X>XR volt az évek alatt), és most nem állok úgy, hogy vegyek magamnak egy sajátot, ezeket meg ingyen megkapom ha kell. A 7es a specifikációk alapján nyilván jobb, csak félek az állapotától.

Új hozzászólás Aktív témák