Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz davidsz #196409 üzenetére

    Ezzel a fizikai sim-es megoldassal biztos, hogy ki lesz iktatva a (nevezzuk neven) kezdetleges esim.
    Alig lehet beszerezni "valodi" ket kartyas verziot, raadasul dragabb is, mint a sima, igaz nem tul sokkal.
    Nalam kizaro ok, hogy nem ernek el, munkam miatt ilyet nem engedhetek meg.
    Remelem tenyleg nem lesz terero gond.

    A masik dolog majd maganak a ket kartyas funkcio kezelesenek a megszokasa. Androidon ez nagyon profin, konnyen, egyszeruen mukodik.
    Ami biztos nehezkes lesz, az a hivas inditas 1. illetve a 2. kartyarol, vagyis, hivas elott kivalasztani, hogy most melyikrol induljon az.
    Ahogy neztem a videokat errol a "funkciorol", elore ki kell valasztani a kartyat, ami eleinte nekem biztos nehezseget fog okozni. Felul kozepen kell allandoan nyomkodni a valtas miatt a kivalasztott kartyat. Szerintem ez nem egy jo, gyakorlatias megoldas.
    Itt androidon a szam beutese, vagy a nevjegy felkeresese utan arrol indul a hivas, amelyik kartya tarcsazojara kattintok, amely.gombok alul, egymas mellett vannak. Vagyis igy elkerulheto az, hogy masik szamrol keresem a kapcsolatomat, aki az ismeretlen szam miatt azt sem tudja, ki vagyok... :DD
    De remelem, csak szokas kerdese lesz a dolog, es beletanulok.

    Az ios-t meg megint meg kell tanulnom, utoljara kb. 3 eve 7 plus-om volt hosszu tavon azota kiprobalason kivul nem hasznaltam iphone-t.
    Mondjuk az hozzatartozik az egeszhez, hogy az 5 fos csaladbol eddig csak en logtam ki a sorbol a samsungommal, a tobbieknek iphone-juk van.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák