Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz col #196661 üzenetére

    Csak az értesítések hangjai nem működnek úgy, ahogyan szeretném, vagyis hogy azok bluetooth kapcsolat esetén is a telefonon szólaljanak meg.
    Ennek az az oka, hogy ha érzékeli a telefon az autó bluetooth-ját, azon kíván mindent lejátszani így.
    Ahogy átváltom a telefonon "Ford Audio"-ról "iPhone"-ra, azonnal minden úgy működik, mint androidon, vagyis ahogyan annak kell. A hívások bejönnek az autó fejegységére (álljon az éppen radión, vagy line módban), és ezzel párhuzamosan a telefonon gyönyörűen szólnak is az értesítések.
    Azt hittem megtaláltam a megoldást az egész helyzetre, de sajnos, hiába állítom át a linkelt hozzászólásban szereplő képen látható "Ford Audio"-ról "iPhone"-ra, ez a beállítás csak addig él, ameddig ki nem szállok a kocsiból, vagyis nem szakad meg a bluetooth kapcsolat a két eszköz között.
    Újbóli csatlakozás esetén ismét "Ford Audio" állásban vált a telefon, és elnémulnak az értesítések.

    Szerk.:
    Vagyis most jut eszembe, hogy amikor átállítom iPhone-ra, akkor még nem kaptam hívást, tehát nem tudom, hogy akkor, vagyis hívás erkezésekor úgy működik-e, ahogyan az előbb leírtam. (Az értesítések akkor biztos, hogy a telefonon szólnak, mert azt teszteltem.)
    No mindjárt ki is próbálom.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák