Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacess

    tag

    Sziasztok!

    Megosztanék egy történetet, kicsit hosszú lesz, ezért előre is elnézést kérek!

    i8, iOS 12.4
    Pénteken mondjuk úgy "szórakoztam" a Sirivel, vagyis szórakoztam volna, de nem válaszolt hanggal, csak írásban. Beállításokat átnéztem-beszélhet zárolva is, némítva is, hangerő fent, Siri ki-be, Soft reset, de a helyzet változatlan. Nem beszél csak ír. Tegnap áttettem a nyelvét németre, mivel a németem lényegesen jobb az angolomnál, ekkor is próbálkoztam de semmi. Csak nem hagyott nyugodni -pedig nem használom, de mégis zavar ha valami nem működik- így ma is "gagyogtam" neki németül, de nincs válasz hanggal, csak írásban.
    Jó, legyen, elkönyveltem szoftverhibának, majd jön javítás, 5percet rá tudtam szánni, hogy utána nézzek de nem találtam hasonló panaszra neten.
    Ma este telefon töltőre tesz, kikapcsolt mobilnettel és wifivel. Már tölt egy ideje, erre a lezárt telefon elkezd Siri hangján beszélni megállás nélkül, megválaszolva az összes kérdést amit az elmúlt három napban feltettem. Amit még angolul azt angolul, amit már németül azt németül. :Y :C
    A telefont feloldva a kijelzőn semmi extra, beszél tovább, a Sirit megnyitva "nem elérhető", mivel ugye nem volt semmilyen formában adatkapcsolat. De csak mondja. Szám meg persze tátva. Végzett a mondókájával, telefont töltőről lehúztam, adtam neki netet, beszéltem a Sirihez de csak írásban volt válasz, hang semmi. Gondolom majd valamikor elmondja néhány nap múlva... :))

    Vicces volt na... párom vagy 10percig nevetett (főleg mivel mindig leszólom a droidos telefonját mikor szenved vele), nekem annyira már nem volt őszinte a mosolyom. Több évnyi iPhone használat után kicsit elkeserített a dolog. Egy ideje érzem hogy megyünk lefelé a lejtőn, de ez azért nagyon de nagyon "ciki". Persze nem fogom holnap eladni, meg nem köpködni akarok, de azért ez nekem elég erős.

    Amennyiben valaki tudna rá magyarázatot megköszönném ha megosztaná!

    Még egyszer bocs hogy ilyen hosszú lett!

    [ Szerkesztve ]

    Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.

Új hozzászólás Aktív témák