Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz #40993792 #210565 üzenetére

    Köszönöm a hozzászólásod.

    Természetesen én sem látom teljesen feketén-fehéren a dolgot, nyilván egyet tudok érteni azzal is amiről ti beszéltek, és nincs van rá egyelőre megoldásom, de valóban lehetne valamilyen megoldás rá.

    Én őszintén beérném valami vékony kis réteggel amit rá lehet rakni egy Reseller üzletben, de ha nagyon szeretnék biztos lenne erre normális megoldás.

    Egyébként én nem érzem úgy, hogy ez az-e pont támadhatatlanul meghatározná az egyes fülhallgatók kérdését. Hiszen sok egyéb termék is van ami hasonlóan kérdéses kategória, és nem feltétlenül jelenthető ki, hogy egészségi kockázatot vagy komoly higiéniai veszélyeket rejtene.

    Ellenben ha az EU-ban így is van, sok helyen viszont sokkal elnézőbbek, legalábbis ahogy olvasgatom a hozzászólásokban.

    twofatcat

    "normál Airpods? ha jó a füledbe a telefonhoz kapott vezetékes, akkor jó lesz az Airpods is"

    Igen, de nekem például 2 óra hallgatás után már fáj a fülem tőle (Earpods), nem tudom tovább hordani. Ellenben olvastam, hogy sokaknál van ilyen gond viszont az Airpods esetén valamiért nem jön elő amit sokan azzal magyaráznak, hogy mivel nincs kábel így nem rángatja a fülükben, nem húzza le még inkább. Nem tudom mi az igazság de ha 15 kommentet nem olvastam erről akkor egyet sem.

    Én személy szerint kedvelem az Earpodsot mert sokszor jól esik hogy nem szigeteli teljesen a fülem, viszont ez ingyen van, egy Airpods pedig 60.000 körül mozog normális áron.

    Airpods Pro? háromféle méretű gumiharanggal lehet próbálni melyikkel kényelmesebb, kicsi az esélye egyik se lenne megfelelő

    Annyira sajnos nem. Leginkább azért mert kicsi a fülem. Az Airpods Pro elég nagy része műanyag, tehát ha nem is a gumi miatt, hanem a műanyag részek miatt de problémás lehet, ha túlzottan feszül, vagy netán szűkebb a fülem valahol mint az Airpods. Persze nem lehet mindenki fülére megfelelő fülhallgatót szabni, viszont kevés vezetéknélküli van és azok közül ezek vannak a jobban között. Ráadásul több fülhallgató súlya és kialakítása miatt vagy talán a harangok miatt, de előfordul, hogy simán nem marad benn, egyszer csak kilöki magát.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák