Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliott

    tag

    Sziasztok.

    Lehet butaság, de inkább megkérdezem, mintsem hogy később belefussak váratlanul. Új telefon választásnál kettőnél ragadtam le: 11 vagy 11 Pro. Most nem is az ezek közötti döntés a lényeg, hanem ha jól láttam, akkor Lightning kábel - USB-C kábelt tartalmaz mind a két doboz.

    A kérdésem: Van otthon 3 db Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000mAh powerbankunk (ugye azon csak egy micro USB és két sima USB van). Ha ezt szeretném használni az említett telefonokkal, akkor mindenképp kell vennem egy új / régebbi modellekhez szánt / Lightning - USB kábelt, értelemszerűen. Ebben az esetben is normális sebességgel tud majd tölteni a telefon? Nem gond, ha "nem az eredeti kábellel" használnám? Értem én, hogy kibírnak ezek 1 napot egy töltéssel - elméletileg - de azért ki tudja, lehet kelleni fog az a powerbank.. de ha meg kell, akkor tudjam is már használni. Tudom, a telefon mellett ezek "nem számítanak tételnek" az összeg terén, de azért na.. :F

    A másik kérdésem, hogy a telefon mellé szeretnék egy új órát is, de nem tudom, hogy S3 vagy S5 legyen. Bár tudom, hogy "jóval régebbi" változat az S3, de megér ennyi különbözetet az S5? Semmi extra sportolás nem lesz, vagy bármi ami indokolná nekem az újabb változatot, egyszerűen csak szeretem, ha minél "frissebb" egy ilyen készülék.

    Köszönöm a segítséget! :)

    Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Új hozzászólás Aktív témák