Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #30610944

    törölt tag

    válasz anderledani #220495 üzenetére

    En azt csinalnam a helyedben, hogy backup PC-re, majd Hard Reset es ujkent allitanam be backup nelkul. Visszaraknak mindent manualisan amik fent voltak es ha ugy nem merulne akkor a regi backup kuka es az ujkent belakottat backup-olnam es azt vinnem tovabb.
    Tudom idoigenyes de en ezt csinalnam.
    Masik nem tudom lehet mondam mar korabban, de en total minimalista modon laktam be a telefonom.
    Azokat az appokat amik progressive web appkent mukondek (bongeszobol tudom hasznalni esetleg azt kitenni ikonkent) akkor azt ugy hasznalom es nem toltok le appot hozza.
    Pl. nalam ilyen a banki appom, paypal, amazon, ebay, gmal, stb.
    Minel tobb app van a telefonon, annal kevesebb tarhely marad, annal jobban merul az akku es annal nagyobb veszelyben van a privacy.
    Csak olyan appokat telepitek amik bongeszobol nem mennek.
    Ezen kivul background-nal csak a kommunikacios appok futnak mas nem. (email appom, meg uzenet kezelo)
    Location-nal szinte mindent kilottem, a 99%-uk csak szivja az akkut es tok felesleges (nekem).
    Ha bluetooth vagy wifi vagy mobilnet nem kell, kilovom, ne menjen es meritsen feleslegesen. Ezeket mind automatizalassal vagy shortcut-tal oldok meg.
    Nalam az akku ugy hogy leveszem este 21:00-kor toltorol 100%-osan, estig DND-ben van (reggelre merul 1-2 %-ot) es este 18:30-kor tartok 50-55 %-nal. Ha nem szabalyoznam, lonem ki a dolgokat, toltenek le minden fele appot es nem korlatoznam okat ez a nap vegi 50-55 % 15-20 % lenne. Kiprobaltam mar, tapasztalatbol irom.

Új hozzászólás Aktív témák