Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dmspore

    csendes tag

    Sziasztok! Melyik iPhone éri meg jobban?

    Hosszas dilemmázás után (6S-től indult a keresés) végül két készülék között szeretnék választani: X 256 GB, illetve XS 64 GB.
    Mindkettő készülék ugyanattól az eladótól lenne (Hardverapróról, megbízható). Árban nagyjából ugyanott lenne (134, ill. 140 ezer Ft). Az eladó szerint jobban megérné az X, bár én nem írtam le neki az én felhasználói szokásaimat.
    Félek attól, hogy kevés lenne a 64 GB (128 lenne nyilván az igazi, de az sajnos nincs), 256 viszont talán túl sok lenne, de inkább legyen elég tárhely. Jelenleg állandóan ezzel szenvedek, úgyhogy számomra ez lényeges.
    Viszont az XS javára írható a jobb hardver (erről szívesen fogadok véleményeket, tapasztalatokat), az IP68 (IP67 helyett, bár számomra ez annyira nem lényeges), illetve az eSIM támogatás.
    Utóbbi is érdekes dolog, mivel a jelenlegi telefonomban két SIM-et használok, bár csak "kényszerből". XS esetében lehet két SIM-et használni (egy nano, és egy eSIM)?
    Többet számít, hogy egy évvel újabb? Jobban számítana, mint a négyszer akkora tárhely, de mégis valamennyivel gyengébb hardver?

    (Ha betelik a tárhely alkalmazásokkal, akkor lehet őket telepíteni iCloudra? Vagy csak fájlokat lehet ott tárolni, mint Driveban vagy bármilyen más felhőben?)

    DMSPORE

Új hozzászólás Aktív témák