Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz Rage47 #226439 üzenetére

    Hát figyelj, ez ugyan olyan mint a Samsung - Apple , vagy Audi - BMW stb. Mindenkinek más az ízlése igénye. Nincs ezzel baj.
    Én csak azt nem értem, hogy évente 1x - 2x csinálok mentést, azaz dugom gépre a telefont.
    Az miért lesz "dugdosás" ?
    Persze jó a felhő is , sőt tuti rengeteg ember van aki felhő mellet, ugyanúgy ment SSD/HDD-re IS!
    Nyilván kényelmesebb de azért az évi 1-2 "dugdosás" ne essen már nehezünkre, hogy menteni akarjuk a saját dolgainkat :D... ez olyan mintha, nyűg lenne a tankolás... még jó hogy nincs TankCloud... töltené magát a kocsi a felhőből , bírnátok mi ? :D (Azt énis !!! :Dpláne havi 299ért )

    Örülök, hogy itt mindig jókat lehet beszélgetni, kulturáltan.
    Zárógondolatként :
    "Ti" mint újítók akik felhőztök, mondjátok, hogy haladni kell a korral, meg a kényelem meg így meg úgy, fogadjuk el hogy ez a jövő. Én ezt meg is értem és elfogadom(meg hát csak 31 éves vénség vagyok, a "jövőben" nőttem fel.)

    De akkor "Ti" is ugyanúgy fogadjátok el, hogy régi dolgok is lehetnek jók és elegek, ha ti elvárjátok, hogy az újat elfogadjuk, ne degradáljátok le azt ami kicsit régebbi. Ezért nem értem a "Dugdosni" szlogent... úgy beszélünk, egy normális esetben 2 perces dologról mintha a holdig kéne sétálni, nemá"
    Teljes képmutatás, hogy az elfogadást várjátok, de ugyanúgy nem fogadjátok el ha valakia régit szereti/részesíti előnyben.

    Ez persze nem személyed ellen szólt, csak úgy általánosságban ezt látom a témával kapcsolatban:)

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák