Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TODI1111

    addikt

    Sziasztok.
    A 12 topikjában is feltettem ezt a néhány kérdést, de ide is betenném hátha többen tudnátok válaszolni illetve tanácsot adni.
    Elgondolkoztam azon, hogy hosszú idő után ismét ki kellene próbálnom az iphonet. (6S volt az első és utolsó, de akkor nem felelt meg az igényeimnek).
    Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. (ne kövezettek meg ha nagyon hülye kérdéseket teszek fel, mert nagyon messze állok az iphone világától, de ettől függetlenül tetszik :) ).
    Saját otthoni hálózatban el tudom-e érni a laptop és az asztali gép megosztott mappáit (win 10) és tudok-e problémamentesen másolgatni ide-oda? Ugyan ez NAS esetén működik-e? Képernyőtükrözés működik-e problémamentesen LG tévével? Office 365 előfizetésem van ezért tudnom kellene, hogy az onedrive és az office alkalmazások jól működnek. Készüléken belül lehet-e fájlokat másolni mappából másik mappába? ( a 6S-nél például szinkronizáltam a géppel egy albumot amelyben elosztó fényképek voltak és csináltam egy új elosztóról képet, akkor nem engedte bemásolni a már meglévő mappába hanem eröltette, hogy csináljak új albumot). Hangprofilokat esetleg lehet-e létrehozni és ütemezni? (például reggel 7-től a csengő és értesítési hangerő maximum és este 8-tól pedig automatikusan csak fél hangerő) Esetleg nincs olyan webhely amit laptopról el lehet érni és meg lehet nézni milyen alkalmazások vannak?

Új hozzászólás Aktív témák