Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz telefonmágus #238491 üzenetére

    Azért nézd meg hogy Hardverapró-n milyen kommentek jönnek ezek az olcsó termékek alá.
    Igaz, csak egy ilyen hirdetést láttam de nem is keresgéltem nagyon. Refurbished termékek és hasonlók, persze kinek mi, azt se mondom hogy az összes termék az amit árul az eladó, de én mindig úgy gondoltam hogy csodák már pedig nincsenek.

    #238492 icecave
    De ne már, mármint elméletileg ez egy prémium termék és mégis mindig van vele valami.
    Jövőhéten megpróbálom a szervizt, így hogy jelenleg nem produkál hibát például most így nehéz lesz, de van screenshot-om például erről a 72-20%-os dologról, viszont ez sem elég szerintem, mert simán mondhatják azt hogy márpedig nem tettem vissza a töltőtokba, tehát nem tudom bizonyítani hogy benne volt.

    Amúgy ez lehetséges, én folyamatosan övtáskában hordom, ott mozog azért rendesen.
    De most erre is mit mondjak, gagyi? :U

    Megpróbálom a garanciáztatást, hogyha nem sikerül akkor túladok rajta.
    Tényleg ritkán lenne rá szükségem de szinte folyamatosan cserben hagy.
    Mutattam a screenshot-ot, 72-20%-on volt tegnap este úgy hogy előtte 3-4 órával használtam és ekkor az asztalon volt a töltőtokban, tehát fel kellett volna töltenie és az egyik fele nem töltött fel. Ami érdekes hogy csak kinyitottam a töltőtokot de nem csináltam vele semmit, csak felnyitottam hogy mutassa a telefon hogy hány százalékon áll.
    Reggelre 80-80%-ra töltötte fel magát, ezt se értem.. :F
    Azért nem értem mert reggel 7 órakor néztem rá, tehát hogyha optimális aksi töltésről is lenne szó, nem értem miért állt meg 80%-on.. Ez is "csak" azért zavar mert hogyha épp hazamennék szüleimhez, cirka 5 óra vonatozás, akkor oda ez a 80% sajnos kevés.

    #238493 CrAzY88
    Nem tisztítottam meg. Azért nem mert nálam sok hibajelenség volt, de tényleg, nem egy nem kettő és én már nem ebben látom a hiba okát hogy megtisztítom az alját úgy hogy ráadásul nagyon ritkán is használom.

Új hozzászólás Aktív témák