Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz herdsman12 #238635 üzenetére

    Nem kell szentimentálisnak lenni ebben a témában. Van akinek nem való az android, de olyan is akad, akinek az iOS. No, nem azért mert a delikvens buta vagy hülye lenne, egyszerűen nem az ő világa és kész. Nincs ebben semmi szégyen. Első körben pedig nem panaszkodni kell egy rendszer gyengeségeire vagy/és erősségeire, hanem fel kell mérni hogy kiszolgálja-e a preferenciáimat és meg kell ismerni.
    Gondolom, a család/munkahely "kényszerítette ki" az Apple Watch használatát is ennél a felhasználónál, nem? ;] Sokan azért ülnek fel erre az Apple vonatra, mert sajnos ez is státuszszimbólum lett, mint nagyon sok minden az életben.

    Nekem is hiányzott eleinte piszkosul az értesítési led jelzés, a dual fiókok (Messenger, Viber stb.) és egy-két tényleg hasznos funkció a droidból, de könnyen meg tudtam szokni a hiányukat. 1 hét múlva bátran kijelentettem, hogy soha nem mennék vissza droidra. No, nem azért, mert már mindent tudtam az iOS-ről, hanem mert már akkor láttam, hogy mennyi mindent nyertem eddig rajta.

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák