Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliott

    tag

    válasz Karcub #243907 üzenetére

    Részemről előbb az LG G4, majd a Huawei P20 PRO elég magasra tette a lécet. Mindig is szemeztem az Iphone-okkal, és a tapasztalatok is megvoltak, mivel a családban és a közeli baráti körben is volt több darab.

    Eddig engem két dolog tartott vissza. Az egyik, hogy még fiatalabbként (LG/Huawei időszak) nem volt fix jövedelmem, ezért a több száz ezres Iphone inkább csak dédelgetett álom maradt. A másik pedig, hogy bár az LG és a Huawei is elég nagy tepsi volt a maga korában (így is szerettem őket), mégis egy kicsi készülékre vágytam, csak hát nem volt alternatíva. Jó, ott volt az 5S - 7 - 8 - SE - SE2, de mindegyiknél kibukott valami. Az a tipikus MUST HAVE érzés akkor fogott el végleg, amikor jött a pletyka, hogy egy mini méretű, szögletes formájú (EZ volt a legfontosabb számomra), normális kijelzős változat is érkezni fog. Épp ekkor adódott a munkahelyen egy olyan lehetőség, hogy nagyon olcsón választhattunk bármilyen telefont - itt már nem volt bennem kérdés. A grátisz, hogy nem ragaszkodtak a legkisebb tárhelyű változathoz - ezért innen is pacsi nekik. Választhattam volna akár a 12 PRO MAX-ot is ugyan akkora összegért, de nekem a mini KELLETT. A többi pedig már történelem.. :))

    Azóta teljesen beszippantott az ökoszisztéma - amiről tudtam, hogy meg fog történni. Jelenleg a 12 mini mellett egy Watch SE-t használok még, viszont őszre várok egy szögletes dizájnú alap Ipadet / Airt / Minit is - akkor az is csatlakozni fog a gyűjteményhez. Karácsonyra pedig talán egy Airpods Pro. Barátnőmnek pedig a 8 Plus mellé vettünk egy M1-es Macbook Airt, szóval mondhatjuk, hogy karnyújtásnyira van minden. :U

    A végére még annyit, hogy nem, nem bántam meg egyáltalán. Semmit sem. Na jó, talán a G4 bőr hátlapját sírom vissza, de ez már más téma.

    Pénztemető, de minden forintot megért eddig.

    [ Szerkesztve ]

    Metin2 is the best game ever. Change my mind.

Új hozzászólás Aktív témák