Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fordjee

    aktív tag

    Sziasztok!

    Írtátok, hogy a 12 még megérheti, ha jó áron van. 270-ért egy fehér 64gb-os vár elvileg rám Emag üzletben és elvileg 15%-ot visszakapok három részletben, 230ezerbe kerülne így. Az már jó árnak számít, ennyiért megérheti? 13-as nem nagyon van most sehol.
    Túl sokat nem is fényképezek, videózok, 64gb szerintem elég lenne.
    Illetve Androidról jönnék át, sosem volt még almás termékem. Beállításokat, háttereket, témákat szinte soha nem állítgattam, régebben volt windowsos lumiám, azt nagyon szerettem, ott sem lehetett szinte semmit, de nem zavart, ilyen szempontból, hogy zártabb picit, nem lenne gond. Amit használok, viber, discord, telegram, gmail, ezek gondolom mennek ezen is normálisan. A céges outlook levelezésem be van állítva, telefonon is meg tudom nézni, azt itt is be lehet, ugye? Excel táblát néha le kell töltenem, javítani rajta, aztán továbbküldeni, az mennyire megoldható?
    Illetve van google drive-om, 100gb, ahol a képeket, videókat tárolom (illetve egy hdd-n is). Mennyire körülményes havonta-kéthavonta lementeni a képeket róla windowsos notebookra?

    fordjee

Új hozzászólás Aktív témák