Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Sziasztok,

    Kis segitseget szeretnek kerni. (van par iphone a csaladban igy nem mondanam magamat IOS szuznek, de nem a harduser szinttol is messze allok :DDD)

    Adott egy uj 13-as keszulek (nemtudom szamit-e, de ceges es eSIM-el hasznalom)
    Kb 2 hete kaptam es minden beallitasom megegyezik a sajat telefonomeval.
    A problema az, h az appok nem frissulnek automatikusan. Mondanam, h osszesegeben nem erdekel, de a bankom appja es azon kivul meg 2 masiknal elegge fontos, h naprakesz legyen a dolog mert a munkamhoz kell es sokszor van, h a frissites valos, lathato, erezheto javulast/stabilitast hoz magaval.

    Szoval amit tudok, h az akkukimelo modban nem frissulnek a dolgok es alapbol kell, h a wifire is csatlakozzon (habar a beallitasokban az adatforgalom is megengedett app frissiteshez)
    90%-ban ugyanott es ugyanakkor tolttom a telefonomat a wifi halozat is azonos es az akkukimelo funkcio is max akkor van bekapcsolva, ha valoban 20% ala esik es necces, h kibirom amig elerek a legkozelebbi konnektorig.

    Szoval a Beallitasok --> App Store --> Automatikusletoltesek es a Mobil adatforgalomnal osszes csuszka engedelyezve van ennek ellere mar 17 frissitest talaltam mikor kezzel megproballtam frissiten.
    Van erre barkinek barmilyen megoldasa? Egyaltalan tapasztalt barki hasonlot?

    A segitseget elore is koszonom! :R

Új hozzászólás Aktív témák