Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    Korábban írtam itt a fórumban, hogy nem vagyok megelégedve az akkumulátor időmmel (2 hetes iPhone 13 Pro Max 3), mert jellemzően 4-6 óra SOT (Screen On Time) idő fér bele szinte komplett lemerülés előtt, olyan 2-3 napnyi használat után.

    Lehetőség szerint mindent kipróbáltam, Backround App refresh is WiFi-re van állítva, de ott is max 7 applikációnak engedélyeztem ezt, 5G opció letölte, fényerőszabályozás automatikus.

    Ma az Apple supporttal beszéltem, távdiagnosztikát csináltak és mindent rendben találtak. Opcióként felajánlották a gyári szervizt vagy a elállást a vásárlástól, amin én utólag nagyon meglepődtem......

    Beszéltem a bolttal is ahol vettem, ott másfél hét lenne a bevizsgálás, rosszabb esetben kettő. Egy dolgot javasoltak, hogy akkor csináljak egy gyári visszaállítást számítógépről, mert akkor a netről lehúzza (állítólag) a legfrissebb iOS verziót ismét, illetve javasolták, hogy iCloud bejelentkezést csináljak backup visszatöltés helyett, mert így korábbi iPhone 11 Pro Max beállításaim biztos nem rontanak el semmit.

    Most még mielőtt szervizbe adom, teszek ezzel egy próbát. Az iCloud beállításoknál van viszont egy SETUP opció ? Ez mit jelent, mi célt szolgál ? Én csak a képeimet, üzeneteimet , jegyzeteimet szeretném biztonságban tudni, de azt szeretném elkerülni, hogy a rendszer korábbi beállítást migráljon

    Végezetül. Ti mit ajánlanátok ? Álljak el esetleg a vásárlástól? 14 nap a vásárlás napjától vagy a következő naptól számít?

Új hozzászólás Aktív témák