Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mattheus

    őstag

    @MasterMark

    Nekem nincs ilyen Appom és emlékeim szerint nem is volt korábban. Reditten találtam pár bejegyzést ezzel kapcsolatban, de nem igazán tudják mi. Valaki szerint ez tartalmazza a telefon beállításait költözés esetén vagy az iOS 16-al kapcsolatos (LINK)

    @totron
    Nekem eddig az új telefonok esetében volt mindig a legjobb az üzemidőm, ami később ahogy növekedett a ciklusszám, lett fokozatosan rosszabb. Egy pár hónapja összeszerelt telefonnál nem gondolnám, hogy "fel kell vennie a ritmust".

    @Ray
    Én értem, hogy Android-hoz képest ez nem rossz, meg hogy ha úgy nézzük, hogy pár nap alatt, hozok össze ennyi SOT-t. A gond az, hogy az első feltöltés esetén másfél óra képernyőhasználat alatt gyengül az akkumulátorom 30%-ot. Itt a fórumon, de máshol is azt írják, hogy a sima Pro-val 10-11 óra kijön, úgy hogy Backround App refresh is be van kapcsolva, az enyém pedig egy Max.

    Végezetül, sem az Apple support, sem a boltban a szervizes kolléga nem mondta, hogy hiú ábrándokat üldözök. Megnézték a riportokat és azt mondták, hogy ez valóban sovány, ettől többet kellene bírnia. Gondolom, hogy ha komplett idiótának is tartottak volna, akkor sem hagyják rám a hülyeséget, hanem megpróbálnak abba az irányba terelni, hogy érzésük szerint ez nem olyan rossz.

    A factory reset megvolt, feltöltöttem iOS 15.5 ismét a telefonon. Letöltöm a legfontosabb appokat, beállítom a telefont és elkezdem nyüstölni. Meglátjuk.....

Új hozzászólás Aktív témák