Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldfenyLuna

    aktív tag

    válasz Scarletiel #269570 üzenetére

    Az ébresztés hangerejét, akár, hogy emelkedő legyen, ne csak berobbanjon, úgy tudod szabályozni, ha alvás ütemezést hozol létre, és ott állítasz be ébresztőt. Ha az órán belül hozol létre egy "ébresztést" az csak egy riasztás, ami úgy szól, amilyen a telefon csengőhangereje. Ezt a csengőhangerő és riasztás hangerőt tudod szabályozni a Beállításokban, a hangok részben (nekem angolul Sound & Haptics, magyarul nem tudom a pontos nevét, de második blokk, második eleme :) ) Ezt az ébresztősdit egy kicsit szokni kell android után. Főleg, ha az embernek szokása, hogy több ébresztőt is beállít egymás után :D Ha a gyári ébresztést akarod használni, akkor tehát ez van, ha nem, akkor persze itt is találni egyéb appokat (pl.) erre, mint andoridon.

    A hangok változtatása egyébként ugyanúgy működik, mint andoidon, leszámítva, hogy a hangerőgomb megnyomáskor nem ajánlja fel a három pöttyöt. A hangerőszabályzó (a vezérlőpultban lévő csúszkára is ez az igaz) mindig azt szabályozza, amit épp használsz:
    - ha beszélsz: akkor ugye a beszédhangerőt,
    - ha média fut (vagy játék): akkor a média (játék) hangerejét
    - ha nem fut semmi, csak ott vagy a kezdőképernyőn, vagy meg van nyitva egy app, ami épp nem ad ki hangot, akkor pedig azt szabályozza, amit Te beállítottál:
    - alapesetben a telefon hangereje (média),
    - de ha beállítod, hogy az oldalsó gomb a csengőhangot (és egyben a riasztás hagnerőt) szabályozza, akkor azt fogja (ezt szintén itt a Beállítások - Hangok menüben a csengőhang hangereje alatti gombbal tudod szabályozni. Azt nem tudod, hogy minden androidon így van e, de Samsungokon is van ilyen opció.

    @#269592λµαπ: Ha nem ismer fel a FACEID, akkor azért kell egy plusz opció, amit felajánl a "bejutáshoz", különben így jársz :D
    Esetleg tényleg változtasd meg a jelkódot, lehet bonyolult, nem csak a szám, hanem alfanumerikus is, vagy esetleg ha nincs. Vagy tartsd mindig magadnál a telefonod :) A telefonod teljes hozzáférését akarod egyébként megakadályozni, vagy csak néhány app?

    @#269590Hallosz: valójában nem az utolsó -at jegyzi, csak Te férsz hozzá annyihoz. Ha elkezded törölgetni a felesleges hívásokat a listádból, akkor tudsz visszamenni "régebbre"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák