Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldfenyLuna

    aktív tag

    válasz totron #269654 üzenetére

    Sajnos erre nem tudom a választ :) Talán majd egyszer ez is egy feature lesz ;] Amúgy Androidról jöttem én is, de már megszoktam, hogy alvásmódot állítok be, azt módosítom, ahogy kell. De nálam úgyis mindig van egy második eszköz is (karóra), hogyha bármi történne, nehogy elaludjak.
    Én egyébként annakidején azt szerettem az androidban, mikor bejött, hogy mókolni kellett, nem volt mindegy, hova mented a csengőhangot, a netet (wap) beállítani meg a pokol volt :)

    Imádás mindegyik oldalon van, ahogy haterkedés is. Én nem azt mondom, hogy ios az os-ek istennője, de az is biztos, hogy mindig lesz valami, akár melyik platformot nézem, ami valakinek hiányzik, főleg, ha van mihez hasonlítani. Nekem nagyon bejött, megszerettem használni, mondom ezt úgy, hogy minden androidos telefonomra a Nova launchert töltöttem le elsőnek, abból is a fizetős változatot, és androidon ugyanúgy sok szabadidőm és idegrendszerem elment, mire a rengeteg appból megtaláltam és használni tudtam azt sok sok tesztelés során, ami megfelelően működött.

    Aki mindkettőt használta, tudja melyiktől mit kap, miről kell lemondani, innentől a választás pedig szabad, gyártó sok van (kivéve a gugli, mert annak itt nem éri meg pixelkedni :( ), telefon modell még több.

    Mastermark: szerintem ezt nem nekem akartad, hanem gubotiinak :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák