Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz Stylewars_kp #272757 üzenetére

    Jó, de ők nem egy jótékonysági alapítvány, hogy szintet tartsanak meg inkább legyen kevesebb vásárló :D Ilyen nincs, hogy kevesebb profit, az elmúlt 5 évben kb úgy akarják a pénzed mint még soha.. Képesek voltak lehagyni a töltőt meg a füleseket a csomagolásból, hogy maximalizálják a profitjukat és elrejtették egy ilyen ECO maszlag duma mögé az egészet.

    Rafináltak nagyon, de mentségükre szóljon, hogy nem csak ők hanem minden multi ebbe az irányba megy. Jöhet Tim Cook a megható képsorokkal, hogy az Apple képviseli az ilyen-olyan embereket és mondhatja könnybe lábadt szemmekkel, hogy kiken és hogyan segítettek, meg újrahasznosított X és Y, de ezeket a nagy cégeket már csak a pénz érdekli és mivel mi fogyasztók kajáljuk ezeket, így természetesen jönni is fognak az újabbnál újabb készülékek, csak elfogadni tudjuk ezt.

    A célközönség pedig valóban megváltozott. Régen a geekek vették az Apple termékeket, ma pedig egy luxus cikk lett és a legtöbb fiatal 12-17 éves már csak ilyen telefonokat fogad el.

Új hozzászólás Aktív témák