Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    Na ha inkább hallgatok rátok és veszek spiegen üvegfóliát mert amit vettem 2500 ft-ért ujjlenyomat mentest az rontja a kijelző képminőséget! Az amit ideiglenesen vettem még elsőre gyorsan 1400 ft-ért az tök jó és nem rontja a képminőséget csak az meg nagyon maszatalódik mert nincs ujjlenyomat taszító bevonat rajta.

    A spiegen tökéletesen átlátszó biztosan? Nem szeretnék megint pórul járni mert ha kicsit is rontja a képminőséget az engem nagyon zavar! Amit most felraktam majd pár perc múlva leszedtem mert nem tetszett az főleg világos felületeken (például itt ph fórumokon) láthatóan ilyen mikroszemcsés volt tőle a kép! Ez biztos sokakat nem zavar de engem az őrületbe kerget!

    ΞΔGLΞ ötlete alapján tapadós szöszeltávolító hengerrel átmentem az elsőre levett olcsó fólián és kijelzőn is és hála istennek vissza tudtam rakni azt. Csak egyik sarka nagyon picit nem az igazi de jó lesz addig míg nem jön meg a spiegen. A drágább fóliát azért elraktam tartalékba de annyira nem tetszett, hogy úgyse fogom használni.

    Bocs a sok szövegért! Szóval a lényeg ami érdekel, hogy a spiegen üvegfólia akkor ugye tutira nem ront a kijelző képminőségén ugye?

Új hozzászólás Aktív témák