Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz SharpSA #273218 üzenetére

    iPhone & iPad – SwiftKey Support

    Engem nem érint a hír, pech akik használták. Régen nekem a Windows Phone billentyűzete jött be. Az Apple rámehetne kicsit a világ nyelveinek támogatására. Bár én elég igénytelen vagyok, nem kell swipe, prediktív se, autocorrect se, ha nagyon sietek akkor ekezet nelkul gepelek.
    Részemről gyári bill. és gyári mail, naptár, emlékeztető stb. Amit lehet megoldok a gyári appokkal, mert a 3rd party appokkal mindig van valami előbb-utóbb. Felvásárolják őket, megszűnik, előfizetéses lesz, reklámos lesz, adatot gyűjt stb.

    Tudom sok hiányossága van a gyári keyboardnak, viszont az is igaz sokan nem ismerik a segítő trükköket. Valaki múltkor panaszkodott nekem milyen hülyeség vesszőhöz meg kell nyomni 123 gombot, vessző kiválaszt, ABC gomb vissza betűkhöz. Hát mondom neki elég az 123 gombról csúsztatni az ujját vesszőre és magától visszaugrik betűkhöz. Dupla space a mondatvégi pont és szóköz. Számsor nincs fixen kirakva, de 123 egyik ujjal tart és lehet írni a számokat. Space hosszú nyomás lehet rakni akárhova a kurzort. Shift duplán capslock be. Ékezetes betűknél segít a haptic feedback. Safariban a pont hosszan nyomva feldobja a .com .hu lehetőségeket

Új hozzászólás Aktív témák