Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Årpi

    őstag

    válasz Oliverda #285982 üzenetére

    "de eddig nem éreztem semmilyen jellegű fájdalmat, amikor a 120 hertzes kijelzővel szerelt"

    Fájdalmat én sem, de már a Windows / Mac OS asztalon is észrevenni a különbséget akár egy egérhúzásnál is, nem csak játék közben. Ettől függetlenül vígan használom a Macbookot én is persze. Ahogy az is vitathatatlan, hogy 60 Hz iPhone-on teljesen más élmény, mint a 60 Hz Androidon. Ellenben a 120 Hz-re való ugrás is erőteljesen érezhető, lehet, hogy valaki erre kevésbé érzékeny, de én már soha a büdös életbe nem váltanék vissza.

    "1:1-ben hasonlítgatni az androidos és az iphone-os vonal specifikációt micsoda?"

    Kiragadva valóban nincs sok értelme, ellenben technológiai szinten miért ne lehetne? A kijelzőket nem oprendszerre gyártják Samsung, LG meg BOE barátaink. Ha low-budget iPhone-t (pl. az aktuális SE-t) hasonlítanánk össze a top kategóriával és ott lenne a 120 Hz hiánya, azzal nem lenne semmi gond. Az, hogy 400k-s iPhone-okban sincs, miközben fele, sőt negyed annyiba kerülő készülékekben meg igen és ez sokaknak szúrja a szemét, inkább jogos észrevétel, mintsem trollkodás. Szerintem. Főleg annak tekintetében, hogy a kijelzőt mindenki használja, a sokszor felhántorgatott, mocsoklassú MicroSD meg hasonló elavult dolgokkal ellentétben.

    3GS óta aktív iPhone használó vagyok, Mac-em még régebb óta van, ha szerintem is alja ez a termékstratégia a "Pro" vonalra ráhúzva, akkor én is troll vagyok? Annyi minden megkülönböztethetné őket, acél vs. alu, sokkal jobb kamera, erősebb hw, amibe bele sem lehetne kötni. A gyors képfrissítés már nem ilyen sajna, én teljes mértékben meg tudom érteni, akik ezt kritizálják.

     iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

Új hozzászólás Aktív témák