Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    Az iPhone 14 volt az Apple legnagyobb fogyasztói csalódása az elmúlt évtizedben

    A PerfectRec metaanalízise, amely több mint 669 000 felhasználó által generált véleményt vizsgált, azt mutatja, hogy a legújabb iPhone fogyasztói értékelései 2012 óta először jelentősen csökkentek az előző generációhoz képest.
    A PerfectRec új termékismertető weboldal közgazdászai és adattudósai 13 évnyi, felhasználók által generált iPhone-értékelést elemeztek, nyomon követve a fogyasztók, az idő múlásával változó megítélését a világ legsikeresebb technológiai termékéről. Megállapították, hogy 2012 és 2021 között, az iPhone 5-től kezdve, a fogyasztók az iPhone-ok minden új generációját jobban értékelték, mint az előzőt.

    Mindez, a 2022 szeptemberében megjelent iPhone 14-el megváltozott. Egy évtized óta először, a legújabb iPhone fogyasztói értékelése csökkent az előző generációhoz képest - és meredeken csökkent. Az adatok azt mutatják, hogy ez nem csak az iPhone 14 alapmodellre volt igaz - az iPhone 14 család többségének értékelése, beleértve az iPhone 14 Pro-t és az iPhone 14 Pro Max-ot is, hasonló képet fest a fogyasztók csalódottságáról.

    Az iPhone 5 2012-es megjelenésétől a 13-es iPhone 2021-es megjelenéséig a fogyasztók következetesen minden új iPhone-modellt jobbnak értékeltek, mint az előző generációt
    Megnézték a 2011 és 2022 között évente kiadott iPhone alapmodellt, és feltérképezték, hogy a felhasználók által generált vélemények hány százaléka volt ötcsillagos. Az iPhone alapmodell általában az Apple legkelendőbb modellje minden generációban, és a legtöbb felhasználó által generált véleményt kapja. Ebben az időszakban az iPhone alapmodell ötcsillagos értékeléseinek aránya folyamatosan nőtt, az iPhone 5 65% -os mélypontjáról az iPhone 8 13% -os csúcsára.

    Ez megváltozott az iPhone 14-gyel
    Drasztikusan csökkent azoknak a fogyasztóknak az aránya, akik öt csillagot adtak az iPhone 14-nek.

    A csökkenés nem korlátozódott az iPhone 14 alapmodelljére
    Hasonló csökkenést tapasztal a 14 Pro és a 14 Pro Max ötcsillagos értékeléseinek százalékában is.


    folyt köv...

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák