Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    válasz Sza_Sa #288124 üzenetére

    Igen, a Samsung böngészője tényleg nagyon jó. A DeX-ről meg csak szuperlativuszokban tudok beszélni. Majdnem 2 hónapig nem volt notebookom és a DeX-et használtam helyette tévére kötve. Vettem hozzá USB hubot meg vezeték nélküli billentyűzetet és bluetooth egeret. Aztán amikor megjött a notebook, azon gondolkodtam, hogy minek az nekem. Az Office is futott minden további nélkül, a makrós fájlokat is kezelte ergo tudtam dolgozni is róla mint egy PC-n.
    Az ötlet sem rossz. Gyakorlatilag ezek a mobilok elég erősek irodai felhasználásra is (ha nem power user az ember) akár tervező szoftverek is futtathatók lennének rajtuk. Ha meg vezeték nélkül bármilyen kijelzőhöz kapcsolódhatok és csak a inputhoz kell valami eszközt hozzápasszítani, akkor a gépemet a zsebemben hordhatom. Kipróbáltam, működött, nagy királyság. Szerencsére a Samsung erölteti is ezt az irányt, folyamatosan fejleszti a DeX-et és a Googli is csinálja.
    Csak az Apple nem... :W :(((

    FaceID - nem kell hozzá fény, illetve de, csak lézer, amivel letapogatja az arcod, homlokod, állkapcsod formáját, nem a képedet ismeri fel. Az a szomszéd :D :D

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák