Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz Alusky #288184 üzenetére

    Azért olyan, mert nem arra tervezték fájlrendszerben akard turkálni a képeket, hanem iTunes, iCloud szinkronizálja.

    Memóriától függ, apptól függ jól megírták-e, kamera eléggé agresszívan kidobálja a többit a memóriából. Ha esszét írsz kommentbe és félbe hagyod, érdemes kimásolni.

    "konkrétan írás közben zárja be" ez már valami app bug lehet
    Ha ilyenek vannak, nem veszítesz semmit ha frissítenél, factory reset.

    #288186
    #288193
    Hangerő kezelésére való. Lehet fizikai gombokkal, lehet CC csúszkával, máskor mindig az a baj iOS-ben nincs elég opció, amikor van akkor meg azon pörögnek az emberek minek. Beállításokban is valaki összekapcsolja fizikai gombokra a csengetési és média hangerőt, más külön tartja, ahogy tetszik.
    A fizikai gomb fix lépésekben állítja, a hangerőt, a szoftveres csúszkával finomabb lépésekben is lehet, arra is jó.

    #288195
    Apple Maps: nyaralást nem terveznék rá úgy, ha adat nélkül csak offline. HERE-nél fix letöltöd készülékre adott ország térképét és biztos jó. Google-nél most hirtelen nem tudom, mennyi ideig tárolja a letöltött térképet vagy kell-e kis adat "bejelentkezni" úgy értem mint Spotify, Apple Music hiába töltesz le zenét offline hallgatásra, a hozzáféréshez be is kell csekkolni az appnak havi egyszer, hogy érvényes-e és ahhoz adat kell. HERE esetében fix, ha egyszer letöltöd adott ország térképét az úgy is marad. Arra nem emlékszem tömegközlekedés is vajon benne van, a Google-nél az nincs benne.
    Lényeg, hogy utazás előtt tesztelni kell, ne akkor érjen meglepetés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák